Weight Watchers HQ, NYC

Photo Gallery


If you want the look of concrete flooring, you don’t have to start from a concrete floor. The Weight Watchers 18,000 sq. ft. corporate offices in NYC utilized a plywood substrate as their flooring.

To achieve a modern concrete floor design, Duraamen’s Param 5500 self-leveling concrete was installed right over the plywood to create a new concrete-like substrate.

Next, Duraamen’s Skraffino concrete microtopping/overlay was integrally colored with Colorfast concrete colorants and applied over the new substrate. The new floor was sealed with water-based epoxy and two coats of matte polyurethane to realize the client’s vision of a modern-looking, non-glare floor.

It's hard to believe this contemporary concrete floor was installed over a plywood substrate. (thumbnail)
An earth tone, modern looking concrete floor at Weight Watchers Headquarters office space in NYC. (thumbnail)
These brightly lit hallways feature a modern toned concrete floor by Duraamen. (thumbnail)
This concrete resurfacing even looks great in the offices of this corporate headquarters. (thumbnail)
The casual lounge space sits atop another refinished concrete floor by Duraamen. (thumbnail)
Here is the area outside of the cubicles at Weight Watchers Headquarters in NYC. (thumbnail)
The warm gray is the perfect contrast to the white walls and bright colors. (thumbnail)
The resurfaced concrete floor carries onto the staircase that's featured in the middle of this office space. (thumbnail)
This unique conference space features expansive views of NYC and the comfort and style of a Duraamen resurfaced concrete floor. (thumbnail)
This unique conference space features expansive views of NYC and the comfort and style of a Duraamen resurfaced concrete floor. (thumbnail)
Form meets function with this stylish and practical concrete floor. (thumbnail)
The natural light highlights the expansive concrete floors.  (thumbnail)
Another casual workspace that features an earth toned, modern looking concrete floor from Duraamen. (thumbnail)
Employees love to gather here to brainstorm. (thumbnail)
The kitchen area, flanked by big windows and a beautiful concrete floor, is the perfect lunch getaway. (thumbnail)